
Caldura mare … mon cher!
Pentru ca zilele acestea este foarte cald, salatele si supele realizate fara tratarea termica a legumelor cred ca reprezinta cea mai buna alegere! Fiind si sezon de rosii, inspiratia lui Conu’ George azi a venit din bucataria spaniola unde stim cu ce calduri se confrunta locuitorii vara si a ales o supa extrem de gustoasa, sanatoasa si racoroasa, preparata din rosii de sezon, si asezonata cu patrunjel, busuioc !
Iata reteta si ingredientele folosite pentru 4 portii:
-1 kg rosii;
-1 ardei mare;
-1 ceapa verde;
-4 castraveti;
-ulei de masline;
-otet balsamic;
-sare si piper;
-patrunjel si busuioc dupa gust ;
Pentru pasionatii de “hot” sosul piri-piri de ardei iute adaugat poate da senzatiile tari dorite!
Mod de preparare: se dau prin blander toate legumele, se pune un adaos de apa in functie de consistenta dorita, se adauga patrunjel deasupra si busuioc pentru decor dupa gust .. si gata!
Va recomand sa o servit cu paine prajita cu putin ulei de masline deasupra si parmezan!
S-aveti pofta dragilor … si multa racoare! 

Supa de rosii gaspacho
Comentarii
Trimiteți un comentariu